Tel. 041 647 502
E-izobraževanje po naročilu
Vsi naši objavljeni javni programi so na voljo tudi v obliki internih izobraževanj. Na željo pa vam lahko pripravimo tudi e-izobraževanje po naročilu, v katerih uporabimo vaše podatke, izkušnje in dileme.

E-izobraževanje vam bomo pripravili v obliki spletnega seminarja (webinarja) ali e-programa izobraževanja.
 
Kontaktirajte nas in pogovorili se bomo o možnosti sodelovanja. 
Povpraševanje po internem e-izobraževanju
Pokličite nas po telefonu 041 647 502 ali pa nam sporočite vaše podatke. Kolikor se da hitro vas bomo poklicali nazaj.
V skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR) soglašam, da Omega Finance moje podatke uporablja za obveščanje o seminarjih. Izjavljam, da sem seznanjen/a in soglašam s
Politiko zasebnosti Omega Finance
Izvajalec seminarja
Jernej Doles je vodja in izvajalec večine izobraževalnih programov podjetja Omega Finance, d.o.o. Mag. Jernej Doles je dolga leta praktično trgoval z različnimi finančnimi instrumenti, kar mu je pomagalo pri razumevanju njihove logike, logike delovanja finančnega sistema in pri razumevanju tveganj, ki so prisotna na finančnih trgih. V NLB, d.d. je postavil sistem trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti ter pripomogel k uvajanju in praktični uporabi najrazličnejših valutnih in obrestnih izvedenih finančnih instrumentov.
Bil je tudi direktor Sektorja za trgovanje s finančnimi instrumenti, kjer je svoja znanja in izkušnje s področja izvedenih finančnih instrumentov praktično uporabil tudi za vodenje področja trgovanja z valutami, denarjem, obveznicami in izvedenimi finančnimi instrumenti. Praktična znanja je redno nadgrajeval s svojim izobraževanjem predvsem v tujih finančnih ustanovah. Pedagoške izkušnje pa je nadgradil tudi s triletnim delom v Izobraževalnem centru NLB. Svoje vedenje o navedenih finančnih področjih že dobro desetletje posreduje drugim na različnih izobraževanjih in konferencah v Sloveniji in tujini.